Igazából csak kapkodjuk a fejünket. Sajnos ez a 2020-as év ez negatív értelemben lesz igencsak emléketezetes. Sokaknak azért mert az élete megváltozik és nem biztos, hogy pozitív értelemben (gondolok itt a munkájukat elvesztő emberekre). Az élet minden szegmensére hatással van ez a vírus (nevét le se írom, mert alapból felmegy bennem a pumpa…bocs) és komoly megmérettetés alatt állunk és messze nincs vége.

Íme az éppen aktuális benünket érintő hírek: http://erdo-mezo.hu/2020/09/11/megsem-johetnek-a-kulfoldi-vadaszvendegek-magyarorszagra/

Mivel éppen mostanság nem utazhatunk, így azt gondoltuk mi tesszük tovább a dolgunkat, feltesszük az oldalra a már elkészült új programokat, aztán amikor úgy alakul a helyzet, hogy lesz mivel és lesz hova és legfőképpen lesz AKI vadászna és utazna, akkor mi ITT vagyunk.

Azért ha valaki nagyon nagyon menne és vállalja a 2 COVID tesztet hazautazás után (ebből elvileg 1-et kint is csinálhat), plusz a pár nap karantént, és utazna Európán belül, akkor a spanyol vadászatok továbbra is foglalhatók. Nincs kint egyenlőre veszélyhelyzet, azaz se karanténkötelezettség nincs, se beutazáskor tesztelési kötelezettség. Amerre mi vadászunk ott eset nem sok van, szóval ha mégis utazna valaki, jelezzen nekünk. Bécsből járnak a repülők.

A 2021-es évre is foglaljuk már a vadászatokat: Spanyolország, Mozambik, Namíbia, Dél-Afrika, Ausztrália és Argentina mellett Ázsiában Kirgizisztán a nagy favorit továbbra is és a török kecske illetve kanvadászatok amelyek most nagyon keresettek.

Ez a fent leírtak a 2020.szeptember 14-i napon íródtak, igyekszünk frissíteni az információkat. Itt is, az Instagram és a facebook oldalainkon is vannak képek, videok, ha valaki ábrándozna.

Kitartást mindenkinek!!!

WhatsApp chat