Tierra Caza HUNTING ORGANIZER

 

“The true hunter gyönyörködik a vadban, élvezi az erdő csöndjét és hangulatát, a vad megközelítését és mindazt, ami a vadászattal jár…Erdőjárás a lélek kultúrája, mondta nagyapám, egyesítve a vadászat sportjával és az öröm izgalmával, amit egy tiszta lövés és egy szép agancs okoz az embernek.”

(Wass Albert- Átoksori kísértetek)

év vadászatszervezésben szerzett tapasztalat

Köszönöm látogatását! Lukáts Orsolya vagyok, a Tierra Caza Hunting vadászatszervező iroda tulajdonosa. Mivel én magam is vadász vagyok, a munkám egyben a hobbim is. Édesapám mellett már gyermekkoromban jártam az erdőt, így nem volt kérdéses, hogy amikor felnövök, én is vadász leszek! Így szerencsére nincs nehéz dolgom a vadásztok megszervezésével és lebonyolításával, otthonosan mozgok ezen a területen. Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött szervezzük meg Ön és barátai utazását, vadászatát akár Magyarországon, akár külföldön. Feltett szándékom, hogy a velünk vadászó hazai és külföldi vadászok elégedetten hagyják el a vadászterületeket, és vigyék jó hírünket a világban. A régóta meglévő spanyol szakmai kapcsolatainkat felhasználva pár éve kezdtük el nagy erőkkel a spanyol vadászati lehetőségek közvetítését hazánkban magyar vadászok részére. Tudjuk és látjuk, hogy megfizethető áron is lehet Spanyolországban vadászni, és az eredményeink alapján az egyik legjobb spanyol vadászatokat szervező iroda vagyunk. Olyan egyedi vadfajokra, mint például a kőszáli kecske 4 alfaja, a vöröslábú fogoly, a vadkecske és a sörényes juh – biztosan a legjobb területekre visszük el Önt. Önnek nem kell bajlódnia sem repülőjegy vásárlással, sem hotel foglalással és legkevésbé a vadászterületek felkutatásával, utazási programjának megszervezésével.
Ezeket mind elintézzük Önnek!
Programtól függően 2-3 fős csoportok esetén felkészült, magyar vadász kísérőt biztosítunk, de igény esetén akár egy fő vadászt is elkísérünk az útra!

Ha Ön ÍJÁSZ és nincs ideje megkeresni az Önnek megfelelő vadászati lehetőséget, bátran keressen bennünket!

“Az ember, ha vadász, az élményt keresi, nem a gyilkolást!”
Wass Albert

Ne habozzon!

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, írja meg, hogy hol és mire szeretne vadászni. Hány fő szeretne részt venni a vadászaton. Van e valami különleges igényük. Például trófeaméret, kísérő programok, stb

Küldök egy üzenetet!

13 + 8 =