APRÓVAD VADÁSZATOK ARGENTíNÁBAN

Ha Argentína neve elhangzik, akkor a vadászok szeme felcsillan, főleg ha apróvad vadászok. És talán ők azok, akiknek nem azonnal a tangó jut eszükbe az ország nevének hallatán, hanem az apróvad vadászatok Argentínában is! 

Spanyol partnerünk évek óta szervezi saját területeire az apróvad vadászatokat. A Tierra Caza Hunting segítségével már magyar vadászok is utaznak ide, hogy felejthetetlen vadász élményekkel töltődjenek fel Dél-Amerikában.

Egy nagy tapasztalattal rendelkező, profi spanyol csapattal dolgozunk együtt. Magas színvonalon szervezett programokon veszünk részt.

A legkeresettebbek a kacsavadászat, galamb és gerlevadászatok, de kiegészíthetjük fogolyvadászattal is.

Területeink Pinto városától 45 km-re vannak, leginkább nagy mezőgazdasági területek (gyapot, szója, kukorica), és kacsázásnál pedig folyótorkolat, vizek, tavak.

A nagyvad vadászoknak is van kitűnő ajánlatunk!

Egy 6000 hektáros területen vadászunk, a szállás luxus, a vadászat pedig rendkívül élvezetes, hiszen a helyi vadászok nagy szakértelemmel vadásztatnak. Az Európa méretű országban a hatalmas mezőgazdasági-, illetve vízfelületeknek köszönhetően kitűnő vízivad- és apróvad vadászatokat szervezünk.

Ha az alábbi videókat megnézve Ön is kedvet kap egy dél-amerikai vadászathoz, akkor keressen bennünket!

Vadásszon velünk Ön is Dél-Amerikában!

Amennyiben a Dél-Amerikai vadászatok érdeklik, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szóló, egyedi ajánlattal élhessünk!

Mester András Preparátor

TravelGOO

Safari Club

Safari Club

Safari Club

Dedal termékek

dedal_logo