ARGENTíNA

  

Apróvad vadászatok Argentínában:

Utazás: repülővel – Buenos Airesbe (legalább 1 átszállással)

Vadászható fajok: vadkacsa (11 alfaj), fogoly, galamb, gerle, nyúl, Vízi bivaly, Csavartszarvú antilop, Axis szarvas. LIBAVADÁSZAT HATÓSÁGILAG BETILTVA!!!!

Vadászterület: Ha Argentína neve elhangzik, akkor a vadászok szeme felcsillan, főleg ha elsősorban az apróvad dobogtatja meg a szívüket. És talán ők azok, akiknek nem azonnal a tangó jut eszükbe az ország nevének hallatán, hanem az apróvad vadászatok ! 

Argentin partnerünk évek óta szervezi saját területeire az apróvad vadászatokat. A Hubertus Hunting segítségével már magyar vadászok is utaznak ide, hogy felejthetetlen vadász élményekkel töltődjenek fel Dél-Amerikában.

A legkeresettebbek a kacsavadászat, galamb és gerlevadászatok, de kiegészíthetjük fogolyvadászattal is. Rendkívül szórakoztató és kellemes programok kisebb baráti csoportoknak. 

Területeink több régióban vannak, leginkább nagy mezőgazdasági területek (gyapot, szója, kukorica), és kacsázásnál pedig folyótorkolat, vizek, tavak. A legkedveltebb az amelyik Buenos Airestől kb 3 -3,5 órányi autóútra fekszik az uruguayi határ mellett, az Uruguay folyó mellett. Nagyon változatos programokat szervezünk, mindig a vadászvendégek igényeinek megfelelően összeállítva. Árban nagyon kedvezőek, 3-5 naposak, amelyek a vadászat után turista programokkal színesíthetünk. Helyi idegenvezetőnk Gery (magyar, bejegyzett argentín utazási irodaként működik) kérésre akár a vadászatokra is elkíséri vadászainkat. Nagyobb csoportok esetén közülünk megy valaki, mi spanyolul anyanyelvi szinten beszélünk.

Három kb 6000 és 10.000 hektáros területtel dolgozunk, a szállás általában luxus, a vadászat pedig rendkívül élvezetes, hiszen a helyi vadászok nagy szakértelemmel vadásztatnak. A vízibivaly, az Axis szarvas, a Csavart szarvú antilop a legnagyobb érdeklődésre számot tartó fajok. A nagyvadas területek általában ezekben a régiókban be vannak kerítve, de mivel óriási méretűek így egy kicsit olyasmi a hangulatuk mint a dél-afrikai vadászterületeké. A patagóniai területek azonban szabad területek és más régiókban is vadászhatunk nem bekerített részeken.

 Apróvad vadászat (kombinált*)

Első nap: indulás Bécsből/Budapestről

Második nap: érkezés Argentínába Buenos Airesbe, tovább utazás kb 3,5 óra autóút (330 km) a szállásunkig, Entre Ríos tartományba. A repülővel való utazás lehetséges verzióit későbbiekben, foglalás esetén leírom. (5 óra időeltolódás van).

3.-4.-5.-6-7 napokon: 3 reggel kacsázás, 2 reggel foglyászás és nyúlvadászat, 5 délután gerlézés és az érkező napon, ha délután van rá igény szintén gerlézés felár nélkül!!

8.nap: -Transzfer vissza Buenos Airesbe, vadászati program vége

9.nap: elutazás, vagy városnézés

A részvételi díj tartalmazza:

 • 5 vadásznap a fentiek szerint
 • 5 nap puskabérlés
 • 6 éjszaka szállás teljes ellátással italokkal (kivéve ha nagyon márkás különleges röviditalt kérünk, az nincs benne, de sör, bor, üdítő, kávé, víz igen)
 • Vadászati engedély
 • Transzfer a területre és vissza.

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Nemzetközi és országon belüli repülőjegyek. Ha repülőteret kell váltanunk B.A-ben, MAGYAR HELYI IDEGENVEZETŐVEL
 • Borravaló a személyzetnek a vadászaton
 • Lőszer
 • Mosodai szolgáltatás (igény esetén)
 • Vadászfelelősségbiztosítás (kötelező) itthon megvásárolandó
 • Utas baleset beteg poggyász biztosítás, útlemondási biztosítás
 • Fakultatív programok, pl: Buenos airesi városnézés

*: ez a legkedveltebb összeállítású programunk, de mindig a vadászok igényeinek megfelelóően állítjuk össze rugalmasan.

Vadászat Argentína

Nagyvad vadászati program: lekérésre

Ha az alábbi videókat megnézve Ön is kedvet kap egy dél-amerikai vadászathoz, akkor keressen bennünket!

Vadásszon velünk Ön is Dél-Amerikában!

Amennyiben a Dél-Amerikai vadászatok érdeklik, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyre szóló, egyedi ajánlattal élhessünk!