HUNTS IN SPAIN - COMING SOON in english!!!

Vadásszon velünk Spanyolország legszebb vadászterületein!

Legyen az akár kőszáli kecske, vagy vöröslábú fogoly, vaddisznó, vagy zerge. Az Ön kívánsága szerint teljes körű ügyintézéssel, magyar nyelvű, felkészült kísérővel vághat neki az útnak! Elintézzük a repülőjegyét, kiválasztjuk a legmegfelelőbb vadászterületet, foglalunk hozzá Önnek szállást ellátással, és kísérő programokról is gondoskodunk igény szerint!

Érdekel!

Beceite IBEX

Több területen dolgozunk mindig annak megfelelően szervezzük a programot, hogy pontosan milyen trófea érdekli vendégeinket.

Beceite kőszáli kecske vadászatainkat hangulatos vidéken szervezzük 

Az egyik legjobb területünk Castellón tartományban található, a turisták által is kedvelt Teruel megyében, Valenciától nem messze.

Szállásunk általában egy 4 csillagos hotelben van, ahol a pihenés mellett említésre méltó az étterem kínálata is.

A vadászat

Reggel 7-kor jön értünk a vadőr, aki elvisz bennünket a kiválasztott területrészre autóval , kb. 10-30 perc alatt érünk ki. Terepjárót lerakjuk és nekivágunk a hegyeknek, szikláknak. Mint minden hegyi vadászat, itt is távcsöves figyelés és keresés zajlik, és amikor meglátjuk a kecskéket, megpróbálunk rájuk cserkelni, hogy tökéletesen elbírálható legyen a kiszemelt trófea.

Vadásztunk már itt többször is, előfordult hogy nagy erejű szélben és előfordult hogy kellemes, nyugodt időben is. Általában napközben nem vadászunk időjárástól függően, délután 16 órakor indulunk útnak ismét.

Montería

Tradicionális montería vadászatokat kínálunk Spanyolországban.

Elsősorban: Caceres, Ciudad Real, Cordoba, Toledo tartományokban/régiókban.

Az olcsóbb vagy közepesen drága vadászatoktól, a nagy terítékű, sok lőállással megszervezett programokig, naponta frissülő kínálattal várjuk Önt!

CHAMOIS

Spanyolországban 2 fajta zerge, a pireneusi és a kantábriai november 15-ig vadászható.

Általában 2-3 vadásznap elegendő. A kantábriai zerge kicsit világosabb az alpesi zergénél. A pireneusi zerge Spanyolország északi részén vadászható. 

Vadászaink leginkább a Barcelonához közeli területeinket választják, de az északabbra lévő Kantábria is csodaszép vidék, és sikeres zergevadászatokkal gazdagodhat itt is! 

Gredos IBEX

A Gredos- i hegység Spanyolország középső részén, Salamanca, Cáceres, Ávila, Madrid és Toledo tartományokon keresztül húzódik Itt vadásszák a  spanyol kőszáli kecskék legismertebb alfaját, mely az árában is megmutatkozik.

Az avatatlan szem nem biztos, hogy észreveszi a gredosi vagy a beceitei kecske közti különbséget, de tény, hogy a legnagyobb szarvú egyedek itt kerülnek terítékre.

A táj gyönyörű, az őszi vadászidényben már hófödte hegycsúcsok közt is vadászhatunk. Sajnos néha az időjárás nem segíti a vadászatunkat, hiszen a hegyvidéki éghajlat néha “borsot törhet az orrunk alá”,  így azonban még izgalmasabb lehet a 2-3 napos vadászat.

A javasolt vadászidény: november közepétől december közepéig (párzási időszak) és áprilistól május végéig.

Reprezentatív trófeájú kecske vadászati csomag: 4250 EUR/vadász

3 nap, 2 vadásznap teljes ellátással

Monteria és fogoly, 2in1 csomag

vöröslábú fogoly vadászat

Ízleljen bele a spanyol vadászati hagyományokba egy hosszú hétvégén barátaival!

 Spanyolország nagy vadászati hagyományokkal rendelkező ország. Több éves szakmai kapcsolatainknak köszönhetően szívesen elvisszük Önt is ebbe a csodás országba. 

 A 2 napos vadászatra Madridba érkezünk, ahonnan a terület képviselője elvisz bennünket a Gredos-i hegység lábánál fekvő 1000 hektáros vadászterületre. A másik területünk Toledo mellett várja a magyar vadászokat. 

Első vadásznapunkon egy tradicionális monterián veszünk részt, ahol megközelítőleg 30 darab vaddisznót garantálnak 10 vadász esetén (20-25% kan).

Második vadásznapunkon vöröslábú fogolyra vadászunk. A vöröslábú fogoly vadászata nem könnyű, hiszen nagyon gyors röptű madár, de annál szórakoztatóbb a vadászata. Mindenkinek ki kell próbálnia.

Szállásunk helyben, a vadászterülethez közel, egy nagyon kitűnő kis hotelben van, ahol végigkóstolhatjuk a méltán híres spanyol gasztronómiai finomságokat, édestől a sósig, négylábútól a pikkelyesig mindent.

6-10 fős csoportok részére szervezzük ezeket a vadászatokat.

Dátum: november elejétől január végéig.

Árak: lekérésre, mert a csoport létszámától nagyban függ a kedvezőbb ár.

Ár tartalmazza:

 • minden elejtett vad elejtési díját (vaddisznó, fogoly),
 • 3 éjszaka szállás félpanzióval,
 • 2 vadásznap a fent említett módon,
 • transzfer reptértől reptérig,
 • magyar nyelvű kísérés,
 • vadászati engedélyek biztosítással,
 • helyi kísérők, puskatöltők a fogolyvadászaton

Nem tartalmazza: utazás költségei (repülőjegy és biztosítás), fegyverszállítás költségei, alkoholos italok, borravalók, trófeakikészítés.

Vadkecske vadászat Mallorcán

A mallorcai Tramuntana hegységben élő Boc Balear (vadkecske) az egyetlen olyan vadfaj, amely csak itt, a mallorcai hegyekben vadászható.

A S.C.I által elismert vadfajról van szó. Több mint 5000 éve él itt ez a kecskefaj, és napjainkban nagy népszerűségnek örvend a vadászok körében.

Érdemes a családdal elutazni ide, és összekötni a vadászatot a családi, tengerparti nyaralással.

A vadászat ideje alatt luxus szállást biztosítunk. Mallorca legeslegészakibb pontján , a Formentor félszigeten, egy 1200 hektáros magán vadászterületen vadászunk. Egész évben lőhető faj, így bármikor ideutazhat egy ilyen különleges vad elejtésére.

Mindössze 65 km-re fekszik a fővárostól,  Palma de Mallorcatól.

Vöröslábú fogoly vadászat

Spanyolországban 3 különböző területtel rendelkező partnerünk felejthetetlen vadászatokat kínál Salamanca, Toledo és Ciudad Real közelében.

A több mint 8000 hektáron

 • kitűnő szervezés,
 • az utolsó részletig megtervezett és leszervezett program,
 • kitűnő minőségű , magasan repülő madarak,
 • jól kialakított lőállások, és ízletes “taco”-k,
 • spanyol életérzés.

A területek általában dimbes-dombos, bokros területek, ahol ez váltakozik olívafás részekkel, szőlőkkel, mezőgazdasági területekkel.

Az 1 napos vadászattól a 3-4 naposig bezárólag, akár turista programokkal színesítve, felejthetetlen élményt kínálunk Önnek és barátainak.

Javasolt csoportlétszám: 10, de minimum 6 -maximum 12 vadász

Reggeli után kisorsolva a lőállásokat , naponta 4-5 hajtást szervezünk. A lőállások változnak, amelyekre terepjáróval visszük át a vendégeket. Lőállásonként 2 fő segíti a vadászvendéget, az egyik segítő a lőtt foglyot gyűjti be, a másik pedig a puskát tölti. Javasolt minimum 2 sörétessel vadászni.

Vadászidény: szeptember 1-március végéig

Ár: például egy 10 fős csoport esetén 1 vadásznap: 1900 EUR/vadász (az ár csoportlétszámtól és elejtett fogoly darabszámtól függ),

Az ár tartalmazza:

1 éj szállás teljes ellátással a vadászterületen

400 fogoly/nap/csoport

vadászati engedély

Az ár nem tartalmazza: extra fogoly: 30-35 EUR/db, borravalók: 70 EUR/fő, italok

TravelGOO

Safari Club

Safari Club

Safari Club

Dedal products