Szeretettel meghívjuk Önt a budapesti HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő FEHOVA 2020 vadászati kiállításra 2020.február 13-16 között. Szeretnénk, ha meglátogatna bennünket, beszélgetnénk egy kicsit és bemutatjuk Önnek újdonságainkat.

A már jól ismert spanyol vadászatokkal idén is készülünk, elmondjuk, hogy sikerült a 2019-es szezonunk és megnézzük, mikor tudna egy újabb spanyol hegyi trófeát megszerezni.

Mozambiki területünk, a “Coutada 10” nevű terület méltán tartozik Afrika TOP területei közé, nagyon szívesen elmondjuk és megmutatjuk Önnek is, hogy miért. Hátha a jövőben Ön is kedvet kap, egy csodaszép afrikai vadászathoz egy olyan területen, ahol elképesztő vadbőség van, ahol eltölt 5-7 vagy akár 10 napot is és felejthetetlen élményekkel tér haza.

Kirgizisztán tavaly óta színesíti kínálatunkat és a vadásztató cég ismét tiszteletét teszi nálunk. A tavalyi sikeres hegyi vadászatok mellett kínáljuk még Azerbajdzsán, Kazahsztán és természetesen Kirgizisztán vadászati programjait is.

ÚJDONSÁGOK!!!

A 2020-as szezontól, mint új úticélok, vettük fel a kínálatunkba Törökországot, Namíbiát és Dél-Afrikát. A török kőszálikecske és vadkan vadászatok méltán híresek a magyar vadászok körében, itt mi ismét az egyik legjobb vadásztatóval dolgozunk.  

Dél-Afrikában nagy sikerű állományvadászatainkat keresik elsősorban ügyfeleink, de kitűnő ár-érték arányú programokkal készülünk a trófeás vadakat illetően is.

Ugyanezt ajánljuk Namíbiából is, a Windhoektól kb. 2 óra autóútra található farmon magas színvonalú vadászati és szállás szolgáltatásokban részesülhet. De a Caprivi sávba is elvisszük VERHETETLEN árakon!!!

Egy más jellegű újdonságot is hozunk: a digitális trófea alátétet. Igen elsőre furcsán hangzik, de ha eljön megmutatjuk 😊 és biztosan elnyeri tetszését.

Nagy szeretettel várjuk az A pavilonban található 211 / C /3-os standon. Ez a stand ugyanott van ahol tavaly, a színpadtól nem messze: TIERRA CAZA HUNTING néven!

WhatsApp chat