Nagyon vártuk, hogy ez a hét is eljöjjön végre. Igaz, hogy még alig vagyunk túl (vagy nem) a 4. hullámon, de az óvintézkedéseket betartva szeretettel várunk minden kedves érdeklődő vadászt a standunkon. A már ismert és elismert programjainkon kívül több újdonsággal is készülünk.

Az idén is nagy mosollyal (jaaaa az nem látszik majd a maszktól) és örömmel várjuk régi és új ügyfeleinket egy baráti beszélgetésre.

A mozambiki és a spanyol vadászatainkat nem kell ugyan bemutatni de azért mégis… szívesen büszkélkedünk a 2021-es eredményeinkkel. Az utazási lehetőségek is egyre jobbak, ebből is naprakész információkkal rendelkezünk (Utasbiztosítások COVID fedezettel, módosítható repólőjegyek és programok).

újdonságaink

Törökország

Egyéni nagyvad vadászatok akár családi nyaralással is összekötve. Igazán nagy vadkanokat hozhat terítékre 4-5 vadásznap alatt, de ha a hegyi vadászatokat kedveli akkor a kőszálikecske programmal szeretnénk elcsábítani ebbe a varázslatos országba.

Pakisztán

Igazi fanatikus hegyi vadászoknak szeretnénk a figyelmébe ajánlani ezt a különleges országot. Nagy felkészülést igénylő programok de életre szóló élményt jelentenek. Az ország legjobb vadásztatójával sikerült leszerződnünk, aki több különleges vadfajt is kínál már a magyar vadászoknak is.

WhatsApp chat