Afrikai vadászatok

Afrikai vadászatok

Afrikai vadászatok a Tierra Caza Hunting vadászatszervező irodával!

Afrika egyik top-vadászterületén vadászunk hosszú évek óta.
Élje át Ön is a teljes szabadság érzését, hatalmas afrikai vadászterületen ejtheti el élete bivalyát.

(tovább…)
Cinegetica 2019

Cinegetica 2019

Dentro de poco podemos vernos en Madrid personalmente en la grande feria de caza CINEGETICA 2019.

En 2019 os esperamos en un stand muy bonito y más grande. Como vamos todo el equipo actual y queremos hablar con todos los que estan interesados. En el stand os esperamos: Eszter (castellano-inglés- turco-hungaro), Szilard (alemán – inglés- rumano-hungaro), Csaba (hungaro-inglés) y Ursula (castellano-alemán-hungaro), y vamos a presentar a nuestras cacerías actuales. No dudes en visitarnos y hablar con nosotros. Probablemente tenemos las mejores cacerías en Hungría, ya que somos hungaros y hablamos castellano e inglés.

Ofrecemos en nustros cotos paquetes de corzos de 4 a 6 piezas incluidos, dependiendo de tí, o sea desde 2990 EUR (todo incluido, menos el billete de avion a Budapest) puedes cazar en Hungría 3 días (4 noches). Disponemos de los mejores cotos en Hungría, con más de 500 crotales. No dudes, ven y habla con nosotros, hacemos una oferta personalizada. No olvides…Pabellón 14, Stand 650: TIERRA CAZA HUNTING

Corzosen Hungría 2019

Corzosen Hungría 2019

Eszter trabajando 🙂

La temporada de caza de los corzos empieza el día 15 de abril en Hungría. Nos quedan pocas fechas, así que, si quiere asegurarse de poder cazar con [email protected], reserve su viaje AHORA! Infórmenos sobre su fecha preferida por que en Hungría entre 18 y 22 de abril hay puente y los hoteles estaran completos.

Con un gran cazador en Hungría 2018
FEHOVA 2019

FEHOVA 2019

Kedves Vadászbarátunk!

Hamarosan találkozunk!

Szeretettel meghívjuk Önt a budapesti HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő FEHOVA 2019 vadászati kiállításra 2019.február 7-10 között. Szeretnénk, ha meglátogatna bennünket, beszélgetnénk egy kicsit és bemutatjuk Önnek újdonságainkat.

A már jól ismert spanyol vadászatokkal idén is készülünk, elmondjuk, hogy sikerült a 2018-as szezonunk, találkozhat Luis Miguel de la Rubia úrral, akivel közösen csináljuk ezeket a sikeres programokat.

Mozambiki területünk egyik legjobb hivatásos vadásza végig itt lesz a Mátra Hungting standján (erre a vadászterületre csak a mi cégünk és a Mátra Hunting vihet magyar ügyfeleket). A Coutada 10 nevű terület méltán tartozik Afrika TOP területei közé, nagyon szívesen elmondjuk és megmutatjuk Önnek is, hogy miért. Hátha a jövőben Ön is kedvet kap, hogy egy csodaszép vadászterületen,  ahol elképesztő vadbőség van, eltöltsön 5-7 vagy akár 10 napot is és felejthetetlen élményekkel térjen haza.

Romániai vadászatok már több mint 2 éve szerepelnek a kínálatunkban, ezekkel az idén is várjuk az Érdeklődőket. Az erdélyi kollégánk egyike a legjobbaknak, rengeteg haza is külföldi vadász gondol rá a mai napig hálával és szeretettel, mert profizmusával öregbíti Erdély vadászhírnevét.

Újdonságok!!!

A 2019-es szezontól, mint új úticélok, vettük fel a kínálatunkba Törökországot és Kirgíziát. A kirgiz partnerünk, a vadásztató hölgy Natalia Beck is elfogadta a meghívásunkat. Így amellett, hogy egy nagyon szimpatikus kolléganőnk, nagyon profi is, hozzá is lehet majd fordulni személyesen kérdésekkel a kirgiz kőszáli kecske és Marco Polo argali vadászatokkal kapcsolatban.

Nagy szeretettel várjuk az A pavilonban található 211 / C /6-os standon. Ez a stand ugyanott van ahol tavaly, a színpadtól nem messze: TIERRA CAZA HUNTING néven!

Vadászüdvözlettel:

Luis Miguel de la Rubia

Igaz Eszter

Natalia Beck

Lukáts Orsi

Merry Christmas 2018!

Merry Christmas 2018!

We wish you peace, joy and prosperity. We look forward to hunting with you in 2019!

Merry Christmas and Happy New Year!!!

Eszter and Orsi (CEO)

Navidad 2018

Navidad 2018

Deseamos de corazón que en tu hogar se encienda la luz del amor, de la fé y de la felicidad y que en estos días estéis todos más unidos que nunca. Deseamos que recibas este fin de año repleto de felicidad, y que empieces el nuevo con mucha más alegría y fuerza.

Un abrazo, Eszter (Igaz) y Ursula (Orsi Lukats)

Karácsony 2018

Karácsony 2018

Kihívásokkal teli, mozgalmas év áll mögöttünk. Folyamatos fejlesztéseinkkel és kollégáink hatékony munkájával az idei évben is garantálni tudtuk cégünk eredményességét és ügyfeleink elégedetten és eredményesen térhettek haza vadászatainkról.

Ezúton szeretnénk megköszönni az idei szezonban belénk vetett bizalmunkat, igyekszünk ennek a jövőben is maximálisan megfelelni.

Új tervekkel, ötletekkel és sok energiával nézünk a 2019-es év elébe.

Bízunk benne, hogy további sikeres vadászatokat tudunk ügyfeleinknek biztosítani.

A cég valamennyi kollégája nevében kellemes karácsonyi készülődést, békés ünnepeket, jó pihenést valamint  vadászatokban is gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

Igaz Eszter és Lukáts Orsi

 

Weihnachten 2018

Weihnachten 2018

Frohe Weihnachten ist ein Fest der Liebe und des Glaubens. Es ist die Freundlichkeit für die Vergangenheit, die Kühnheit für die Gegenwart und die Hoffnung für die Zukunft. Der Weihnachtstag 2018 ist gekommen, die Menschen sind bereit, alle schlechten Dinge zu vergessen und die frohen Weihnachten mit Freude und Liebe zu feiern.

Also wir wünschen Euch Gesegnete Weihnachten!