Corzosen Hungría 2019

Corzosen Hungría 2019

Eszter trabajando 🙂

La temporada de caza de los corzos empieza el día 15 de abril en Hungría. Nos quedan pocas fechas, así que, si quiere asegurarse de poder cazar con [email protected], reserve su viaje AHORA! Infórmenos sobre su fecha preferida por que en Hungría entre 18 y 22 de abril hay puente y los hoteles estaran completos.

Con un gran cazador en Hungría 2018
FEHOVA 2019

FEHOVA 2019

Kedves Vadászbarátunk!

Hamarosan találkozunk!

Szeretettel meghívjuk Önt a budapesti HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő FEHOVA 2019 vadászati kiállításra 2019.február 7-10 között. Szeretnénk, ha meglátogatna bennünket, beszélgetnénk egy kicsit és bemutatjuk Önnek újdonságainkat.

A már jól ismert spanyol vadászatokkal idén is készülünk, elmondjuk, hogy sikerült a 2018-as szezonunk, találkozhat Luis Miguel de la Rubia úrral, akivel közösen csináljuk ezeket a sikeres programokat.

Mozambiki területünk egyik legjobb hivatásos vadásza végig itt lesz a Mátra Hungting standján (erre a vadászterületre csak a mi cégünk és a Mátra Hunting vihet magyar ügyfeleket). A Coutada 10 nevű terület méltán tartozik Afrika TOP területei közé, nagyon szívesen elmondjuk és megmutatjuk Önnek is, hogy miért. Hátha a jövőben Ön is kedvet kap, hogy egy csodaszép vadászterületen,  ahol elképesztő vadbőség van, eltöltsön 5-7 vagy akár 10 napot is és felejthetetlen élményekkel térjen haza.

Romániai vadászatok már több mint 2 éve szerepelnek a kínálatunkban, ezekkel az idén is várjuk az Érdeklődőket. Az erdélyi kollégánk egyike a legjobbaknak, rengeteg haza is külföldi vadász gondol rá a mai napig hálával és szeretettel, mert profizmusával öregbíti Erdély vadászhírnevét.

Újdonságok!!!

A 2019-es szezontól, mint új úticélok, vettük fel a kínálatunkba Törökországot és Kirgíziát. A kirgiz partnerünk, a vadásztató hölgy Natalia Beck is elfogadta a meghívásunkat. Így amellett, hogy egy nagyon szimpatikus kolléganőnk, nagyon profi is, hozzá is lehet majd fordulni személyesen kérdésekkel a kirgiz kőszáli kecske és Marco Polo argali vadászatokkal kapcsolatban.

Nagy szeretettel várjuk az A pavilonban található 211 / C /6-os standon. Ez a stand ugyanott van ahol tavaly, a színpadtól nem messze: TIERRA CAZA HUNTING néven!

Vadászüdvözlettel:

Luis Miguel de la Rubia

Igaz Eszter

Natalia Beck

Lukáts Orsi

Merry Christmas 2018!

Merry Christmas 2018!

We wish you peace, joy and prosperity. We look forward to hunting with you in 2019!

Merry Christmas and Happy New Year!!!

Eszter and Orsi (CEO)

Navidad 2018

Navidad 2018

Deseamos de corazón que en tu hogar se encienda la luz del amor, de la fé y de la felicidad y que en estos días estéis todos más unidos que nunca. Deseamos que recibas este fin de año repleto de felicidad, y que empieces el nuevo con mucha más alegría y fuerza.

Un abrazo, Eszter (Igaz) y Ursula (Orsi Lukats)

Karácsony 2018

Karácsony 2018

Kihívásokkal teli, mozgalmas év áll mögöttünk. Folyamatos fejlesztéseinkkel és kollégáink hatékony munkájával az idei évben is garantálni tudtuk cégünk eredményességét és ügyfeleink elégedetten és eredményesen térhettek haza vadászatainkról.

Ezúton szeretnénk megköszönni az idei szezonban belénk vetett bizalmunkat, igyekszünk ennek a jövőben is maximálisan megfelelni.

Új tervekkel, ötletekkel és sok energiával nézünk a 2019-es év elébe.

Bízunk benne, hogy további sikeres vadászatokat tudunk ügyfeleinknek biztosítani.

A cég valamennyi kollégája nevében kellemes karácsonyi készülődést, békés ünnepeket, jó pihenést valamint  vadászatokban is gazdag, boldog új esztendőt kívánunk!

Igaz Eszter és Lukáts Orsi

 

Weihnachten 2018

Weihnachten 2018

Frohe Weihnachten ist ein Fest der Liebe und des Glaubens. Es ist die Freundlichkeit für die Vergangenheit, die Kühnheit für die Gegenwart und die Hoffnung für die Zukunft. Der Weihnachtstag 2018 ist gekommen, die Menschen sind bereit, alle schlechten Dinge zu vergessen und die frohen Weihnachten mit Freude und Liebe zu feiern.

Also wir wünschen Euch Gesegnete Weihnachten!

Internationale Jagd- und Angeltage 2018

Deutschlands schönste Jagdmesse

Treffen wir Uns in diese Wochenende. In der Schloss Grünau-Neuburg ad Donau Ingolstadt Fast 350 namhafte Aussteller aus dem In- und Ausland. 12. bis 14. Oktober. 2018 Schloss Grünau in Neuburg nahe der Donau in Ingolstadt.

Tradicionális montería Spanyolországban

Tradicionális montería Spanyolországban

Tradicionális montería – ra hívunk az idén (is)

Ez a sajátos vadászati mód ma leginkább az Ibériai félszigeten ismert és nagy népszerűségnek örvend. Közösségépítő szerepe sem elhanyagolható. Talán a mi terelővadászatainkhoz hasonlítható leginkább, de a nagy különbség az az, hogy kb. 200 speciális vadászkutyával hajtják a területeket és a trófeás vad is lőhető. Általában 25-50 lőállás van egy átlagosan 1000 hektáros területrészen. De sokszor kb. 3000 hektáron vadászunk, nagyon változóak, de mindegyik csodaszép vidék.

Hogyan is zajlik?

A nap általában a közös reggelivel kezdődik 8 óra felé, ahol minden résztvevő spanyolosan megreggelizik. Ezután a vadászat vezetője ismerteti az aznapi programot, kisorsolják a lőállásokat, imádkoznak és indulunk vadászni. Ez nagyjából 9 óra felé lesz. Minden programnál előre elmondják, hogy maximum mennyi nagyvad lőhető, abból mennyi lehet trófeás, ezen belül már a vadász dönti el, hogy melyik vadra lő. A trófea méretét nem korlátozzák.

Kb 15 óra körül vége a programnak, visszamegyünk a házhoz ahonnan indultunk és bőséges ebéddel folytatódik a nap. Eközben összeszedik a vadat, elkészítik a terítéket. Ez is merőben különbözik a nálunk ismert módtól, de el kell fogadni, ennek állat-egészségügyi okai is vannak. A fotózás után vége a vadászati programnak.

Családdal utazhatok?

Természetesen. Van 1 és van 2 napos montería is, ezt a programleírás részletesen tartalmazza. Általában egy ilyen vadászatot össze szoktunk kötni madridi vagy egyéb más városlátogatással is, hiszen ez az ország telis teli van szebbnél szebb látnivalókkal.Szép és tartalmas hétvégi program csak olyan vadászoknak akik nyitottak más vadászati kultúrára is.

Ízelítő:

Casas Rubias 2018.10.13. 1400 EUR/vadász. 120 vadat garantálnak erre a napra. Lőhető a gímbika, muflonkos, dámbika, vaddisznó darabszám korlátozás nélkül.

NORIA ¬**** 2018.11.30. 3900 EUR/vadász. Nagyon exkluzív dél-spanyol terület és a szervezés is nagyon magas színvonalú. Kettő éve nem csináltak itt monteríát. Nagyon jó trófeájú bika, muflon és vaddisznó jellemzi ezt a területet. Lőhető: vadászonként maximum 1 gímbika – 1 muflon- 2 vaddisznó

Las Casas Rubias- La Isla 2019.01.12. 1600 EUR/vadász.  400 hektáros bekerített területrész, 80 vaddisznót garantálnak, ebből 15-20 komoly kan várható, de a gímbika, és a dámbika is nagyon jó minőségű. Lőhető a gímbika, muflon, dámbika, vaddisznó korlátozás nélkül.

El Río 2019.01.13. 1100 EUR/vadász. Ezen a vadászterületen 3 éve nem vadásztak, lőhető 2 dámbika és vaddisznó korlátozás nélkül.

El Vaquerizo 2018.12.01. 2100 EUR/vadász. Várható eredmény kb.20 gímbika, 50-60 vaddisznó (ebből 15-20 jó kan), lőhető: 1 gímbika és 3 vaddisznó maximum (lőállásonként).

La Ribera 2018.11.30. 4200 EUR/vadász Maximum 4 trófeás vad lőhető: gímbika, dámbika, muflonkos, sörényes juh, vaddisznó. A lőállások magasított lőállások, nagyon magas minőségű vadászat, 2 trófeás vadat garantálnak lőállásonként.

Castilla La Mancha 2018.12.15. 3900 EUR/vadász Kettő éve nem vadásztak a területen, 150 vaddisznót garantálnak, lőállásonként maximum 8 vaddisznó lőhető.

Penas Blancas 2019.01.13. 2200 EUR/vadász Gyönyörű vadászterület, jól kialakított lőállásokkal. Maximum 2 gímbika, vaddisznó és tarvad (dbszám korlátozás nélkül) lőhető vadászonként. Garantálja az 1 gímbikát lőállásonként, összesen 150 darab vadat , aminek 30% bírálandó minőségű trófea lesz.

Bővebb infó:

Érdekel

Rebhuhnjagd in Spanien

Rebhuhnjagd in Spanien

Jagen Sie mit uns in Toledo!

Jagen und Urlaub machen? Ja , mit uns ist es möglich. In Spanien, natürlich. Wir haben viele Jagdreviere auch in Andalusien und in Toledo oder in Zaragoza. Fragen Sie uns nach unsere Topangebote. Bei Toledo können wir bequem mit 4-8 Jäger cca. 300-700 Rebhühner jagen. Unsere Unterkunft ist im Toledo, in diese alte, spanische Stadt (UNESCO Weltkulturerbe). Ein Besuch in Toledo ist vergleichbar mit einer Reise in einer Zeitmaschine.

Wir beginnen die Jagd nach dem Frühstück, und nach 4-5 Treib machen. Mit jedem Jäger ist ein Begleitperson in der STand, so kann er helfen und die Hühner zahlen. Das ist eine sehr sportliche Jagd.

Rebhühner gehören zu den aufsehenerregendsten Gaumenfreuden der traditionellen toledanischen Küche. Sie werden meist entweder gefüllt als Perdiz Estofada oder zusammen mit einer speziellen Art von Bohnen als Perdiz con Pochas zubereitet.
Weitere typische Gerichte sind gekochtes oder gebratenesLamm, Cordero Asado beziehungsweise Cuchifrito, sowie das Kartoffel-Omelette Tortilla a la Magra.
Vor allem zwei Produkte aber sind es, die die Küche Toledos international bekannt gemacht haben: Queso Manchego, ein lange gereifter und sehr harter Käse aus Schafsmilch, Kuhmilch oder gemischt, und der toledanische Marzipan, der hier in ausgezeichneter Qualität hergestellt und in viele Länder als Spezialität exportiert wird.

Wegen dem detallierte Programme bitte schreiben Sie uns!

Ich interessiere mich!

Spanyol fogolyvadászat

Spanyol fogolyvadászat

Vadászott már vöröslábú fogolyra az Ibériai félszigeten?

Mi segítünk ebben is!

Spanyol fogolyvadászat a Toledo melletti partnerünkkel, aki az idén is szervezi a kis létszámú csoportoknak meghirdetett fogolyvadászatokat. Olyan 4-8 fős baráti társaságoknak ajánljuk, akik esetleg nem a nagy terítékű fogolyvadászatra mennének, hanem 300-700 darabos 1-2 esetleg 3 napos vadászat érdekli őket. Ha családdal utaznának, az is megoldható, hiszen Toledoban alszunk, és a vadászterület néhány percnyi autózásra található.

Október 1-től február közepéig tudunk vadászni. Madridba érkezünk repülővel akár Bécsből, akár Budapestről, majd kényelmesen kb 1-1,5 óra alatt érünk Toledoba. Ez a környék csodaszép, a város pedig mindig új arcát mutatja az évezredes történelmének köszönhetően. Nagyon sokszor jártam én is ott de mindig kapok tőle valami újat, valami felejthetetlent.

Hogy történik a vadászat?

A vadászat általában reggeli után kezdődik, és addig tart amíg a csoport jól érzi magát, vagy meglövi azt a mennyiségű foglyot, amit szeretett volna. Ezután belevetjük magunkat a hamisítatlan spanyol éjszakai életbe. Vacsora, borozgatás, beszélgetés. Általában egy 8 fős csoport átlagos lőkészséggel 1 nap alatt lőhet 100-300 madarat, ahogy ők szeretnék. Sportos vadászat, nem hasonlítható össze más apróvad vadászattal. Minden lőálláson 1 fő segítő van a vadásszal, aki számolja a madarakat és adja a lőszert is, így nagy segítségére van. Egy – egy hajtás után kutyákkal összeszedik az elejtett madarakat. Naponta kb 3-4 átállás van, ez időjárástől és a csoport igényeitől is függ. A vadászat után egy szép teríték mellett zárjuk a napot.

A terület mindenről gondoskodik, még akár puskáról, lőszerről is. Csak egy jó üveg magyar pálinkát vigyünk, hogy áldomást mondhassunk vadászat után.

Ezen a területeken szezon előtt több ezres terítékű gerlevadászatokat is szoktak szervezni.

Részletes programleírásért, kérem forduljon hozzánk!

Érdekel!