Namíbia

Vadásszon exkluzív Partnerünkkel Namíbiában. Lélegzetelállító vadászterületen, több mint 20 vadfaj közül választhat, és a Családját se hagyja otthon!

Snay Rivier Lodge – Windhoek-tól két óra autóúttal elérhető a 43.000 hektáros vadászterület. 2009-ben felújított farmunkon 5 különálló bungaló várja vendégeinket (maximum 10 fő).A környezettel harmóniában lévő táborunk minden igényt kielégít, medence várja a napközben pihenni vágyó családtagokat. Felejthetetlen kirándulásokat is szervezünk a nem vadászó utasoknak. Itt senki nem unatkozhat. Vadászaink a legprofibb kísérőkkel indulhatnak az oryxok, a varacskosok, az antilopok, de akár a gepárd nyomába.  

Amennyiben nem kíván utazása során fegyverszállítással bajlódni, területünkön kiváló fegyverek állnak rendelkezésére (BLASER).

Csak néhány példa a legkeresettebb vadászataink közül:

14 napos Leopárd  vadászati programunk 18.500 EUR (már tartalmazza a leopárd elejtés díját is, szállással, ellátással együtt)+ bait 

Áprilistól júniusig szelekciós vadászaton:

  • eland (n)   550 EUR
  • zsiráf (n) 1300 EUR
  • sable elejtési díj 5800 EUR
  • roan 6900 EUR
  • oryx   500 EUR
  • gepárd 3000 EUR

Amennyiben felkeltette érdeklődését területünk, akkor kérem írjon nekünk és elküldjük a részletes ajánlatot, az összes elejtési díjjal, fotókkal.

 

Namíbiában vadászna?

Ha érdekli Önt az ajánlatunk, akkor kérem hívjon vagy írjon nekünk és elküldjük Önnek a részletes programajánlatot!

Mester András Preparátor

TravelGOO

Safari Club

Safari Club

Safari Club

Dedal termékek

dedal_logo