Vadászott már vöröslábú fogolyra az Ibériai félszigeten?

Mi segítünk ebben is!

Spanyol fogolyvadászat a Toledo melletti partnerünkkel, aki az idén is szervezi a kis létszámú csoportoknak meghirdetett fogolyvadászatokat. Olyan 4-8 fős baráti társaságoknak ajánljuk, akik esetleg nem a nagy terítékű fogolyvadászatra mennének, hanem 300-700 darabos 1-2 esetleg 3 napos vadászat érdekli őket. Ha családdal utaznának, az is megoldható, hiszen Toledoban alszunk, és a vadászterület néhány percnyi autózásra található.

Október 1-től február közepéig tudunk vadászni. Madridba érkezünk repülővel akár Bécsből, akár Budapestről, majd kényelmesen kb 1-1,5 óra alatt érünk Toledoba. Ez a környék csodaszép, a város pedig mindig új arcát mutatja az évezredes történelmének köszönhetően. Nagyon sokszor jártam én is ott de mindig kapok tőle valami újat, valami felejthetetlent.

Hogy történik a vadászat?

A vadászat általában reggeli után kezdődik, és addig tart amíg a csoport jól érzi magát, vagy meglövi azt a mennyiségű foglyot, amit szeretett volna. Ezután belevetjük magunkat a hamisítatlan spanyol éjszakai életbe. Vacsora, borozgatás, beszélgetés. Általában egy 8 fős csoport átlagos lőkészséggel 1 nap alatt lőhet 100-300 madarat, ahogy ők szeretnék. Sportos vadászat, nem hasonlítható össze más apróvad vadászattal. Minden lőálláson 1 fő segítő van a vadásszal, aki számolja a madarakat és adja a lőszert is, így nagy segítségére van. Egy – egy hajtás után kutyákkal összeszedik az elejtett madarakat. Naponta kb 3-4 átállás van, ez időjárástől és a csoport igényeitől is függ. A vadászat után egy szép teríték mellett zárjuk a napot.

A terület mindenről gondoskodik, még akár puskáról, lőszerről is. Csak egy jó üveg magyar pálinkát vigyünk, hogy áldomást mondhassunk vadászat után.

Ezen a területeken szezon előtt több ezres terítékű gerlevadászatokat is szoktak szervezni.

Részletes programleírásért, kérem forduljon hozzánk!

Érdekel!
WhatsApp chat