Tierra Caza Hunting

 

“Az igazi vadász gyönyörködik a vadban, élvezi az erdő csöndjét és hangulatát, a vad megközelítését és mindazt, ami a vadászattal jár…Erdőjárás a lélek kultúrája, mondta nagyapám, egyesítve a vadászat sportjával és az öröm izgalmával, amit egy tiszta lövés és egy szép agancs okoz az embernek.”

(Wass Albert- Átoksori kísértetek)

“Az ember, ha vadász, az élményt keresi, nem a gyilkolást!”

Wass Albert

év vadászatszervezésben szerzett tapasztalat

Köszönöm látogatását!

Lukáts Orsolya vagyok, a Tierra Caza Hunting vadászatszervezője.

Édesapám révén már gyerekkorom óta vadászattal fertőzött vagyok -ha szabad ezt így kifejeznem, jómagam is vadászom.

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött szervezzük meg Ön és barátai utazását, vadászatát akár Magyarországon, akár külföldön.

Feltett szándékom, hogy a velünk vadászó hazai és külföldi vadászok elégedetten hagyják el a vadászterületeket, és vigyék jó hírünket a világban.

A régóta meglévő spanyol szakmai kapcsolatainkat felhasználva pár éve kezdtük el nagy erőkkel a spanyol vadászati lehetőségek közvetítését hazánkban magyar vadászok részére.

Tudjuk és látjuk, hogy megfizethető áron is lehet Spanyolországban vadászni, és az eredményeink alapján az egyik legjobb spanyol vadászatokat szervező iroda vagyunk.

Olyan egyedi vadfajokra, mint például a kőszáli kecske 4 alfaja, a vöröslábú fogoly, a vadkecske és a sörényes juh – biztosan a legjobb területekre visszük el Önt.

Az elmúlt évek során bővült a kínálat, ma már Argentína, Románia, Csehország, Mozambik és Dél-Afrika is szerepel a kínálatunkban.

Önnek nem kell bajlódnia sem repülőjegy vásárlással, sem hotel foglalással és legkevésbé a vadászterületek felkutatásával, utazási programjának megszervezésével.

Ezeket mind elintézzük Önnek!

Programtól függően 2-3 fős csoportok esetén felkészült, magyar vadász kísérőt biztosítunk, de igény esetén akár egy fő vadászt is elkísérünk az útra!

Ne habozzon!

Kérjen ajánlatot!

Kérjük, írja meg, hogy hol és mire szeretne vadászni. Hány fő szeretne részt venni a vadászaton. Van e valami különleges igényük. Például trófeaméret, kísérő programok, stb

Küldök egy üzenetet!

12 + 6 =