Üdvözlöm a Tierra Caza Hunting weboldalán!

 Lukáts Orsolya vagyok, a Tierra Caza Hunting vadászatszervező iroda tulajdonosa és vadászatszervező.

1997-ben a Hubertus Vadkereskedelmi Kft-nél kezdtem pályafutásomat. Nagyon sok mindent tanultam Heltay Úrtól és attól a kiváló csapattól aki  a Hubertusban dolgozott. Azóta már saját cégemen belül tevékenykedek, de a lelkesedés a régi, “picit” több tapasztalattal. Spanyol és német nyelven tudok az Ügyfelek segítségére lenni.

Évek óta dolgozunk együtt Igaz Eszter vadászatszervező kolléganőmmel, aki -nem mellesleg- az egyik legjobb idegenvezető és csoportkísérő. Mindez köszönhető a személyiségének és magas szintű nyelvtudásának. Eszter angolul, spanyolul és törökül tud Ügyfeleinknek segíteni. 

Mester András Magyarországon képviseli cégünket és tartja a kapcsolatot a vadászterületekkel, egyezteti a vadászatok részleteit és gyakran kíséri is a vadászatokat. Maga is vadászember lévén a külföldi vadászatok terén is nagy tapasztalattal rendelkezik. András a Mester Preparátorműhely tulajdonosa, így preparálással kapcsolatos kérdéseikkel is fordulhatnak hozzá. 

Kollégáimmal együtt nagy körültekintéssel és több mint 20 éves tapasztalattal szervezzük meg Ön és barátai utazását, vadászatát akár Magyarországon belül, akár külföldön. 

Feltett szándékunk, hogy a velünk vadászó hazai és külföldi vadászok elégedetten hagyják el a vadászterületeket, és vigyék jó hírünket a világban.

Csak olyan vadászati programokat ajánlunk és szervezünk, amelyeket mi is végigcsináltunk, kísértünk. Nem túlzás azt állítani, hogy a spanyol vadászatokban óriási tapasztalatra tettünk szert, hiszen itt is direktben vadásztatunk, nem pedig többszörös közvetítőkön keresztül. A többi országban is csak a legjobb területekkel dolgozunk, így a siker tulajdonképpen garantált.

Tudjuk és látjuk, hogy megfizethető áron is lehet vadászni bárhol a világban, és az eredményeink alapján az egyik legjobb szervező iroda vagyunk. 

Önnek nem kell bajlódnia sem repülőjegy vásárlással, sem hotel foglalással és legkevésbé a vadászterületek felkutatásával, utazási programjának megszervezésével.

EZEKET MIND ELINTÉZZÜK ÖNNEK!

Programtól függően 2-3 fős csoportok esetén felkészült, magyar vadász kísérőt biztosítunk, de igény esetén akár egy fő vadászt is elkísérünk az útra!

 VADÁSZTERÜLETEKNEK

 Várjuk területi felajánlásaikat, akár egész éves vadászati lehetőségeket illetően, akár lemondás miatt meghiúsult programok miatt.  

KERESSEN MEG MINKET MÉG MA, TELEFONON VAGY E-MAILBEN!

vadászatszervezésben szerzett tapasztalat

lukáts orsolya

vadászatszervező-tulajdonos

[email protected]

+36 30 3621436

igaz eszter

vadászatszervező

[email protected]

+36 70 3182641

mester andrás

vadászatszervező, hivatásos vadász

+36 70 9420195

Ne késlekedjen! Kérjen tőlünk ajánlatot!

WhatsApp chat