2020.07.01.

Fontos dátum, úgy érzem. Na nem csak azért mert 1868-ban ezen a napon alapították a Magyar Államvasutakat (néha az az érzésem, ott akkor meg is állt, de legálábbis nem sokat fejlődött…bocs) , és nem is azért mert 1991-ben ezen a napon szűnt meg a Varsói Szerződés, hanem azért mert nagyjából 3 és fél hónapos “bezártság” után határok nyílnak meg, és ismét utazhatunk majdnem bármerre. A pontos információk itt olvashatóak.

Természetesen az elmúlt hónapok alatt új szabályokat kellett megtanulnunk, új rendhez kezdünk alkalmazkodni és várjuk, hogy egy jövőben kifejlesztett védőoltás megoldja ezt a helyzetet. Addig marad a fokozott óvatosság. Köszönhetően a mi nagyon kedves ügyfeleinknek és barátainknak, csináltunk egy kis “házi” közvéleménykutatást. A válaszadók 62,6 %-a amint lehetősége adódik, még 2020-ban utazna és vadászni szeretne. A válaszadók 42 %-a 4-6 napra, a több mint 26%-a akár 1 hétre is elmenne. A vadászok több mint 70 %-a azonban ha mehet akkor Európán belül marad az idén.

Ezen felbuzdulva ajánljuk kedves Mindnyájuk figyelmébe a spanyol vadászatainkat. Minden szerénység nélkül tudjuk, hogy ebben a legjobbak között vagyunk, hiszen közvetlenül vadászunk a vadászterületeken, perfekt beszéljük a spanyol nyelvet és a legfontosabb, hogy MI IS VADÁSZOK vagyunk. A legtöbb vadászatunk kísért út így Önnek csak a vadászatra kell koncentrálnia. Azaz tudjuk, és vállaljuk azt, amit ajánlunk Önnek.

3-4 napos kőszálikecske programok ára: 3600 EUR/vadász-tól indul, ez tartalmazza: 1 kőszálikecske elejtését, 3 éjszaka szállást, teljes ellátást, 2 vadásznapot, terepjáró használat, spanyol vadászati engedélyt biztosítással, transzfert a repülőtérről oda-vissza. Ami ebben az árban nincs benne: repülőjegy , trófeák hazaszállításának költsége, alkoholos italok, borravalók.

Mallorcai nyarlását is összekötheti egy vadászattal, baleári vadkecske vadászat: 2500 EUR/vadász.

Előkészületben van 3 osztrák programunk is: mormota vadászat, zerge vadászat és a kettő is kombinálható lesz egy utazáson belül. Erről hamarosan többet írunk.

Természetesen a 2021-es vadászataink előkészületei zajlanak: dél-afrikai, mozambiki, argentin, kirgiz és török útjaink. Az idén valószínűleg a török és a mozambik az menni fog, szóval ahogy mondják Pesten “Keep in touch”, és írunk ha van hírünk.

Dél-Afrikában 2021-ben szuper programjaink lesznek. Egy kis ízelítő ezek közül: 10 napos bivaly és sable állományszabályozó vadászat 12.900 EUR-ért. Redukciós vadászat 5 vadfajjal – 5 nap- 2500 EUR/vadász.

Ha érdeklik Önt is ezek a lehetőségek, ne habozzon írni nekünk, vagy kérje itt az Ön személyes árajánlatát!

WhatsApp chat