Március közepe nagyon régen volt. Nekem legalábbis úgy tűnik. Ez az átkozott vírus kiforgatta sarkaiból a Világot. Magam részéről elég volt a bezártságból, jelzem rengeteget tanultam a helyzetből és persze jó volt kicsit pihenni (de csak kicsit!!! mert az Online élet nem állt meg), de mostmár aztán E L É G !!!!

Nagyon hiányoznak a megszokott tavaszi hónapok: vendégek, vadászterületek, vadőrök, FIGURÁK akik nélkül mit sem ér egy- egy vadászat, idegeskedés, őzbak vadászatok, csoportok mozgatása, szervezése, bakok bírálata, számlázás, csomagolás, trófeakiküldés, sebzett bak meglett, juhúúú….NA ez mind hiányzik!

Lassan talán megnyílnak a határok és elkezdhetünk utazgatni, de most elsőre valószínűleg határokon belül maradunk. Csodaszép vadászterületek várják ma is a Vendégeket. Ámulok és bámulok, hogy még így is, hogy a külföldi vadászok elmaradnak, micsoda mutatós bakokat hoztak terítékre hazai vadászok. Szívből gratulálok a területeknek és az Elejtőknek is! Biztos vagyok benne, hogy emlékezetes vadászatok voltak, az egyik érdekes itt olvasható. Ha Ön is részt venne egy hasonlóan emlékezetes vadászaton, akkor ne habozzon megkeresni bennünket!

Nagyon várom, hogy visszatérjenek a vírusmentes hétköznapok, de addig is, ha van olyan vadászterület, akinek szüksége van egy kis segítségre, az keressen meg bennünket és beszéljünk!

Kívánom minden kedves Vadászbarátunknak, hogy tartsanak ki, ha dolgozhatnak, akkor örüljenek, mert most sokan , nagyon sokan vannak akik ezt nem tehetik.

És egy nagyon kedves barátom gondolataival zárnám, mindig megmosolyogtat….

“Miért járunk vadászni?…….. Hát, hogy ne legyünk otthon! ” – jelzem én É R T E M !!!! :)))))

WhatsApp chat